Prezračevanje objekta

prezračevanjePonujamo vam zasnovo celostenga sistema strojnih inštalacij, vključno s prezračevanjem z rekuperacijo.

Nudimo centralne in lokalne naprave za prezračevanje in prezračevalne sisteme vodilnega evropskega podjetja na področju prezračevanja: PAUL warmeruckgewinnung iz Nemčije.

Značilnosti naprav za prezračevanje so izjemno visoki izkoristki in inovativne rešitve. Podjetje je dobitnik najbolj prestižnih evropskih nagrad na področju prezračevanja in lastnik številnih nemških in evropskih patentov. Večina izdelkov je certificirana s strani Inštituta za pasivne hiše v Darmštatu. Prezračevalna naprava THERMOS je najboljša na svetu!

Poleg naprav za vračanje toplote lahko pri nas naročite ves potreben instalacijski material, ki ga dostavimo na vaš naslov. Če nimate specifikacije, vam jo izdelamo na podlagi tlorisov objekta, določimo tudi volumenske pretoke.

Splošni tehnični napotki in opisi

Ko se odločamo za vrsto prezračelalne naprave in sistem prezračevanja v nekem objektu, se moramo odločiti med več možnostmi. Če gradimo novo hišo, je zelo koristno in ekonomično, da se odločimo čim prej, tako da že pri temeljenju objekta opravimo nekatera enostavna in cenena dela, ki nam bodo olajšala in bistveno pocenila vgradnjo prezračevalnega sistema. Strateško odločitev sprejme investitor ob nasvetu strokovnjaka glede na preizkušene tehnične možnosti.
Zato v nadaljevanju podajamo opise posameznih rešitev z navedbo sestavnih delov, navajamo oceno vrednosti naložbe in potrebne priprave objektov na kasnejšo vgradnjo prezračevalne naprave.

Share Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.